Amoopi

Amoopi is een populaire badplaats op Karpathos. De badplaats ligt in het zuidoosten van het eiland. Amoopi bestaat uit drie verschillende baaien: Golden Beach, Votsalakia en Mikri Amoopi. De grootste attractie van Amoopi zijn de fraaie stranden en de helder blauwe zee. Het is een fantastische locatie voor een dagje strand. Buiten de stranden is er in Amoopi verder weinig te beleven.

Strand AmoopiAmoopi heeft drie fraaie stranden.

Heeft Amoopi mooie stranden?

Amoopi is gezegend met een aantal fraaie zand- en kiezelstranden. Voor kinderen is dit een fijn en veilig strand omdat de zee er geleidelijk dieper wordt. En wat is het water hier helder. Het is een uitstekende plek om even te gaan zwemmen of te snorkelen. Als je gaat snorkelen dan zie je zeker mooie vissen. Aan de buitenkant van de baai Mikri Amoopi tref je een aantal rotsen. Vanaf deze rosten heb je een prachtig uitzicht over de stranden van Amoopi.

Strand AmoopiHet uitzicht vanaf de rosten bij Amoopi.

Overnachten

In de directe omgeving van het strand tref je een aantal hotels, vakantiehuizen en restaurants. De vakantiehuizen zijn natuurlijk ook te huur voor een onvergetelijke vakantie.

Hoe kom je in Amoopi?

De afstand vanaf Karpathos-stad naar Amoopi is ongeveer zeven kilometer. Als je sportief bent aangelegd dan is het goed te doen om vanuit de 'hoofdstad' naar Amoopi te lopen. Het is tevens mogelijk om de bus te nemen vanaf Karpathos-stad en natuurlijk rijden er ook taxi's op het eiland. Als je op vakantie gaat naar Karpathos dan raden we je aan om een auto te huren. Je bent dan het meest mobiel zodat je op een gemakkelijke wijze de mooiste plekjes van het eiland ziet zoals Amoopi.

Aanbiedingen Karpathos

Aanbiedingen bij TUI

Voor een voordelige prijs naar Karpathos? Bekijk de aanbiedingen bij TUI!

Meer info

Auto huren Karpathos

Sunny Cars

Wil je lekker met een auto het eiland rond? Voorkom teleurstellingen en huur nog voor je vakantie begint!

Meer info

Excursies op Karpathos

Excursies op Karpathos bij Get Your Guid

Ontdekt Karpathos tijdens een onvergetelijke excursie! Check de excursies bij Get Your Guide!

Meer info

Reisgids over Karpathos

Reisgidsen over Karpathos

Wil jij de mooiste plekjes zien van het eiland Karpathos? Bekijk de reisgidsen bij Bol.com!

Meer info

Theros Luxury Villa's Eliza Was Here

Aanbieding!

TIP Zoek jij een fijne vakantievilla op Karpathos? Dit adresje delen we graag met je. De villa's van Ciel Boutique Villas zijn super de luxe en zien er prachtig uit! Bovendien hebben ze een privé zwembad dus je hoeft nooit ver weg voor een verfrissende duik.
Meer info & Direct boeken

Reisgids Karpathos

reisgids Karpathos

TIP Met een reisgids over Karpathos ga je goed voorbereid op vakantie. Wij ontdekten via een reisgids veel leuke plekjes die zeker de moeite waren om te bezoeken, echt een aanrader! Meer info & Bestellen